TEC Sidemount

€ 750
Geen verborgen kosten!
Alle cursuskosten zijn inclusief alle benodigde boeken.
* Exclusief uitrusting, gas en reiskosten.

Dit is de volledige Tec sidemount opleiding, waarin je alles te weten komt over hoe je de tanks hanteert, hoe je de uitrusting opzet en Sidemount Tec-vaardigheden. Sidemount is een uitstekende Tec-duik-tool waarmee je meerdere tanks kunt hanteren en gestroomlijnd kunt duiken en comfortabel in trim bent.

De Tec Sidemount-opleiding duurt 4 dagen en omvat alle belangrijke Tec-vaardigheden die van toepassing zijn op Sidemount duiken. We staan stil bij drijfvermogen, vinnen, configuratie van de uitrusting, hanteren van stages en hoe aan te klippen, shutdowns en gasdonatie.

Net als bij standaard Sidemount, vereist Tec Sidemount veel aandacht voor detail als het gaat om de configuratie van de uitrusting en we besteden veel tijd aan het zorgen dat we dit goed krijgen.

Tijdens de open waterduiken leer je meer over gas management, shutdowns, gasdelen en drijfvermogen, inclusief gespecialiseerde vinkicks zoals de back- en frog-kicks. Daarnaast gaan we ook in op Sidemount-stage management en gasswitching.
Vereisten:Vanaf 18 jaar, Nitrox en Deep specs, 30 gelogde duiken.
Data en tijden:Op verzoek.
Locatie/duur:Zwembad, Open water - 4 dagen
Download meer informatie (PDF)