Discover TEC

Discover Tec is precies wat je zou verwachten, het is DE kans om het eens te proberen. We geven regelmatig Discover Tec avonden, dus informeer bij ons om te weten te komen wanneer we de volgende geven.

Informatie

TEC Sidemount

Dit is de volledige Tec sidemount opleiding, waarin je alles te weten komt over hoe je de tanks hanteert, hoe je de uitrusting opzet en Sidemount Tec-vaardigheden.

Informatie

TEC 40

Zie Tec 40 als je intro voor Tec-duiken. Je duikt in de volledige Tec-uitrusting en oefent alle belangrijke Tec-vaardigheden. Onze benadering is om met deze opleiding de juiste basis te leggen voor al je toekomstige Tec-opleiding. Je kunt deze opleiding in zowel back-mount- of sidemount-uitrusting doen.

Informatie

TEC 45

Met Tec 45 begin je een echte Tec-duiker te worden. Hoewel de uitrustingconfiguraties dezelfde zijn als die je voor Tec 40 hebt gebruikt, ben je gecertificeerd om onbeperkte deco te doen met een enkele stage met maximaal 100% O2 als je decogas.

Informatie

TEC 50

Met Tec 50 ben je een echte Tec-duiker. Je zult 2 stages bij je hebben, dus het wisselen van gas wordt enorm belangrijk. We beginnen ook echt met het benadrukken van de duikplanning, zodat wanneer je gecertificeerd bent je voldoende zelfvertrouwen hebt om te gaan duiken!

Informatie

TEC 65 / Trimix

Bij Tec 65 draait alles om trimix en stage ‘jongleren’. Je leert hoe jemoet omgaan met 3-4 stages en hoe je trimixduiken plant met zuurstofmixen van 16% en meer. Dit is waar de dingen echt opwindend beginnen te worden, want wrakken in het bereik van 60 meter zijn een geweldige ervaring.

Informatie

TEC instructor

Bekijk de mogelijkheden

Informatie

Grot- en mijn duiken

Bekijk de mogelijhkeden.

Informatie

Rebreather

Bekijk de mogelijkheden.

Informatie