PADI Open Water Diver

€ 449
Geen verborgen kosten!
Alle cursuskosten zijn inclusief alle benodigde uitrusting, lucht en materialen.
* Exclusief reiskosten.

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus en is je paspoort naar de geweldige onderwaterwereld. Na de cursus die bestaat uit theorie (online of boek), zwembadsessies en 4 kwalificatieduiken in het open water, ben je gekwalificeerd om tot 18 meter diep te duiken, waar ook ter wereld. Er zijn twee mogelijkheden om deze cursus af te ronden. De eerste is de volledige cursus hier in Nederland af te ronden. De tweede optie is om de open water kwalificatieduiken te voltooien in een van onze andere duikcentra, Schotland of Gozo-Malta.
Vereisten:Vanaf 10 jaar oud.
Data en tijden:Begint op verzoek wekelijks.
Locatie/Duur:Theorie is in een klaslokaal of via e-learning, gevolgd door een minimum van 2 zwembadsessies. De cursus wordt voltooid met 4 open water duiken in een meer en/of de zee, verdeeld over 2 dagen.
Na volotooiing:Nadat je deze cursus hebt afgerond, kun je overal in de wereld duiken met de beperking van een diepte van 18 meter. Wij adviseren alle duikers om te blijven duiken en te denken als duiker. Maar misschien wil je wrakken of een prachtige rifwand dieper dan 18 meter verkennen. Met de Advanced Open Water Diver certificering leer je meer over algemene duikvaardigheden en duikveiligheid, samen met specialistische duikonderwerpen die jou interesseren.