Instructor

€ 1250
Geen verborgen kosten!
Alle cursuskosten zijn inclusief alle benodigde uitrusting, lucht.
* Exclusief reiskosten en materialen.

Doe iets buitengewoons, iets waar anderen alleen maar van kunnen dromen en help mensen hun leven te veranderen! Train als PADI instructeur.

Je PADI IDC zal leuk zijn! Samenwerken met andere deelnemers terwijl nieuwe vriendschappen ontstaan die lang nadat de opleiding is afgelopen nog steeds bestaan.

Het is erg belangrijk dat je goed voorbereid en ontspannen bent voor je PADI IDC instructursopleiding. De woorden "Stress" en "Leren" kunnen onmogelijk samengaan.

Als je ontspannen en comfortabel bent en veel lacht, leer je veel over hoe je andere leert duiken.

Jij, en het team waarmee je samenwerkt, zullen verschillende manieren ontwikkelen om informatie en vaardigheden over te dragen aan anderen.

Je leert:

  • Opbouwen van rapport met je toekomstige studenten
  • Vertrouwen creëren in anderen
  • Leer iedereen, ongeacht hun individuele leerstijl
  • Sta studenten toe om op hun eigen manier te leren
  • Je leert "Mensen onderwijzen - en GEEN cursussen!"
Niet alleen dat, je zult leren hoe jullie allemaal zeer effectieve en efficiënte PADI instructeurs zullen worden die direct zijn opgeleid tot Master Scuba Diver Trainer (MSDT) na je IDC en IE.

We geven het hele jaar door meerdere IDC's in Nederland en Gozo, Malta. Deze cursusdata sluiten ook goed aan bij het Instructor Examen die direct na de IDC wordt gegeven in het land waar de opleiding plaatsvond.

De twee Course Directors van Scuba Wild zijn enkele van de hoogst erkende en bekroonde PADI trainers en zij hebben de IDC structuur samen met PADI gedurende vele jaren ontwikkeld. Zowel Steve Prior als Alex Griffin geloven in het hebben van een juiste mindset om aan deze reis te beginnen en we hebben dit mogelijk gemaakt door distance learning en e-learning voordat de opleiding begint, zodat je elkaar allemaal al goed zult kennen en veel plezier zult hebben en veel zult ontdekken.
Vereisten:Divemaster of Assistant Instructor, 100 gelogde duiken en 18 jaar of ouder.
Data en tijden:Zoals aangegeven op de website, maar kan maandelijks starten.
Locatie/duur:IDC is 7 dagen (kan in het wekend gedaan worden)
Na voltooiing:Na certificering als Instructor wil je misschien doorgaan voor IDC staff Instructor of zelf nog hoger, voor Course Director
Download meer informatie (PDF)