Divemaster

€ 749
Geen verborgen kosten!
Alle cursuskosten zijn inclusief alle benodigde uitrusting, lucht en materialen.
* Exclusief reiskosten.

Doe wat je het leukste vindt en maak er je beroep van – live the dream! De PADI Divemaster opleiding is het eerste level van de professionele opleidingen. Je doet meer meer dan alleen het dragen van tanks en uitrusting, je werkt nauw samen met het pro team, je ontwikkelt en fine-tuned al je duikvaardigheden, je leert nieuwe, je ontwikkelt coaching en mentoring skills and verfijnt je reddinsgvaardigheden. Je ondersteunt duikers en bent een rolmodel voor duiker waar ook ter wereld.

Je begeleidt andere duikers, bent toezichthouder bij duikactiviteiten en helpt bij de opleidingen. PADI Divemasters zijn gerespecteerde duikprofessionals bij de grootste en meeste gerespecteerde duikorganisatie in de wereld – PADI.
Vereisten:Rescue Diver, 40 gelogde duiken en 18 jaar of ouder.
Data en tijden:Op verzoek wekelijks.
Locatie/duur:Je hebt de mogelijkheid om te assisteren bij opleidingen en je te ontwikkelen in een tijdschem dat bij jou past - het is geen race!
Na voltooiing:Ontwikkel je kennis verder als een pro onder begeleiding van instructeurs om naar Assistant Instructor of Intructor levels toe te werken.
Download meer informatie (PDF)