Boat Diver

Of je nu nog nooit een bootduik hebt gemaakt of al tientallen hebt gemaakt,bijna elke duiker kan profiteren van de PADI Boat Diver Specialty, omdat verschillende boten in verschillende delen van de wereld dingen anders doen.

Informatie

Cavern Diver

De PADI Cavern Diver Specialty geeft je de kennis en vaardigheden om grotten correct te verkennen. Hiermee kun je ver genoeg de grot in voor avontuur, maar blijf je binnen de lichtzone, zodat je makkelijk de grot uit kunt naar het open water.

Informatie

Coral Reef Conservation Diver

De Coral Reef Conservation Specialty helpt je de complexiteit van de koraalriffen te waarderen.

Informatie

Deep Diver

Er is iets heel spannends en mysterieus aan het verkennen van diepere duikstekken. Soms is het een wrak dat dieper dan 18 meter ligt, dat je aantrekt, soms een bepaalde soort vis of koraal.

Informatie

Dive Against Debris

Wil je meer uit je duiken halen en wil je helpen de prachtige oceanen, zeeën en meren te beschermen, dan kun je de Dive Against Debris Speciality doen.

Informatie

Digital Underwater Imaging

Onderwaterfoto- en -videografie is een van de meest populaire duikspecialties. Met deze cursus leer je snel hoe om te gaan met een camera.

Informatie

Drift Diver

Met de PADI Drift Diver Speciality leer je hoe je met de stroming in rivieren of de oceanenkunt duiken en hoe je op de getijden kunt duiken.

Informatie

Dry Suit Diver

Wil je warm blijven? Langer duiken of in kouder helder water? Een droogpak houdt het water buiten je pak en houdt je comfortabel, zelfs in zeer koud water.

Informatie

Enriched Air Diver

Duiken met verrijkte lucht nitrox geeft je meer decompressietijd, vooral bij meerdere duiken op een dag.

Informatie

Emergency Oxygen Provider

Word een Emergency Oxygen Provider en weet dat je duikziekten kunt herkennen die die behandeld kunnen worden met noodzuurstof, en ben voorbereid om hulp te bieden.

Informatie

Equipment Specialist

Kleine problemen kunnen altijd gebeuren en we willen geen duik missen vanwege die kleine problemen met je duikuitrusting. Of het nu gaat om een ontbrekende o-ring, een scheurtjes in je wetsuit of een gebroken vinstrap, de PADI Equipment Specialist Specialty leert je de basisreparaties en -aanpassingen te doen.

Informatie

Fish Identification

Iedereen vraagt zich af wanneer je langs een rif duikt 'Wat is dat voor vis?' De PADI Fish Identification Specialty laat je zien hoe je de schepsels herkent die je ziet en je leert de belangrijkste visfamilies en hun kenmerken te identificeren.

Informatie

Gas Blender

Met deze Specialty leer je de veilige methoden van het Mengen van gassen.

Informatie

Ice Diver

Prachtig, extreem en uitdagend is een perfecte beschrijving van duiken onder het ijs. IJs duiken is een van de meest avontuurlijke duikspecialiteiten omdat je met omstandigheden wordt geconfronteerd en schoonheid ziet, die slechts enkele anderen hebben ervaren.

Informatie

Night Diver

Een duikstek transformeert ‘s nachts helemaal, dagwezens gaan rusten en nachtelijke organismen worden actief. 'S nachts duiken is mysterieus en aantrekkelijk. Als je je afvraagt wat er onder water gebeurt nadat de zon onder is gegaan, meld je je aan voor de PADI Night Diver Specialty.

Informatie

Peak Performance Buoyancy Diver

Uitstekende drijfvermogencontrole is wat een vaardige duikers definieert. Je hebt ze onder water gezien.

Informatie

Search & Recovery Diver

Deze cursus toont je geweldige methoden om te zoeken naar voorwerpen, waardoor je kansen op succes worden vergroot.

Informatie

Self Reliant Diver

Tijdens de Self-Reliant Diver Specialty leer je over mogelijke risico’s van solo duiken en de waarde van het stroomlijnen van uitrusting, het niet hebben van overtollige uitrusting en de noodzakelijke back-up uitrusting.

Informatie

Sidemount Diver

Ontdek het plezier van het hebben van duikflessen aan de zijkant, in plaats van op je rug. Sidemount duiken geeft je flexibiliteit en mogelijkheden voor stroomlijnen. Plus, je hoeft niet met zware duikflessen op je rug te lopen - ga gewoon het water in, klip de duikflessen aan en ga.

Informatie

Surface Marker Buoy (SMB)Diver

Surface markerboeien (SMB's) geven duikers de mogelijkheid om bootverkeer te waarschuwen, gebieden markeren voor mapping of zoeken en bergen of het is een lijn die als visuele referentie gebruikt kan worden voor afdalende/opstijgende duikers.

Informatie

Underwater Naturalist

Leer de belangrijkste verschillen tussen de wereld boven water en de onderwaterwereld, de belangrijkste onderwater groeperingen en hoe om te gaan met het onderwaterleven. Leer meer over het lokale ecosysteem en kijk eens beter naar je volgende duikavontuur.

Informatie

Underwater Navigator

De PADI Underwater Navigator Specialty finetuned je observatievaardigheden en leert je om je kompas onderwater nauwkeuriger te gebruiken, kompasnavigatie terwijl je tenminste vijf keer draait, een object onder water of positie vanaf de oppervlakte te markeren of terugvinden en het maken van onderwaterkaarten.

Informatie

Wreck Diver

Met honderden verbazingwekkende wrakken over de hele wereld, ofwel afgezonken als een kunstmatige rif voor duikers, ofwel als gevolg van een ongeval gezonken, zijn de wrakken fascinerend voor een kijkje in het verleden.

Informatie