PADI Advanced Open Water Diver

Standaard € 249,- / Standaard uitgebreid € 549,-
Geen verborgen kosten!
Alle cursuskosten zijn inclusief alle benodigde uitrusting, lucht en materialen.
* Exclusief reiskosten.

Wil jij je duikvaardigheden en kennis verbeteren of gewoon genieten van de opwinding van het duiken? Met de Advanced Open Water cursus bouw je aan je vertrouwen in het water en ontwikkel je je duikvaardigheden. In deze cursus ligt de nadruk op het duiken en je te laten denken als een duiker zowel voor het plannen van een duik als tijdens het duiken. Wij bieden twee mogelijkheden voor het afronden van de cursus.

De traditionele optie bestaat uit e-learning of klassikale theorie en vervolgens vijf open water duiken, de eerste duik van elke gerelateerde specialty. Met de eerste twee verplichte duiken verken je de onderwerpen van Diep duiker en Navigatie duiker met een van onze ervaren instructeurs. Daarna maak je een keuze uit 3 andere specialties uit de onderstaande lijst.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om vijf volledige specialties te doen, inclusief Diep duiker en Navigatie duiker, en dan krijg je automatisch de Advanced Open Water certificering. Dit betekent dat je zes certificeringen ontvangt en, afhankelijk van de gekozen specialties, minimaal 13 duiken maakt in plaats van 5 (aantal duiken voor de specialties staat tussen haakjes).

Boot Duiker (2)
Delayed Surface Marker Buoy Duiker (2)
Diep Duiker (4)
Digital Underwater Imaging (2)
Dive Against Debris (1)
Drift Duiker (2)
Droogpak DiDuikerver (2)
Enriched Air Duiker (2)
Fish Identification (2)
Nacht Duiker (3)
Peak Performance Buoyancy Duiker (2)
Search and Recovery Duiker (4)
Self-Reliant Duiker (3)
Shark Conservation (2)
Underwater Naturalist (2)
Underwater Navigation (3)
Wrak Duiker (4)

Hierna heb je veel meer duikervaring opgedaan, met name op de gebeiden die jou interesseren, je hebt meer vertrouwen gekregen om in het water te zijn en je maximale duikdiepte is tot 30 meter, 40 meter als je je Diep Duiker specialty hebt afgerond.
Vereisten:Vanaf 12 jaar oud en in het bezit van PADI Open Water Duiker of gelijkwaardig.
Data en tijden:Wekelijks.
Locatie/duur:Theorie klassikaal in duikcenter of e-learning, gevolgd door open water duiken in een meer/de zee.
Na voltooiing:Nadat je deze cursus hebt afgerond, moedigen wij alle duikers aan om te blijven duiken en te denken als een duiker. De volgende stap voor je is Master Scuba Diver, het hoogste level voor recreatieve duikers. Dit laat iedereen zien dat je duiken serieus neemt en een grotere kennis hebt ontwikkeld.
Download meer informatie (PDF)