Advanced Open Water Diver

Wil jij je duikvaardigheden en kennis verbeteren of gewoon genieten van de opwinding van het duiken? Met de Advanced Open Water cursus bouw je aan je vertrouwen in het water en ontwikkel je je duikvaardigheden.

Informatie

PADI ReActivate

Heb je al een paar maanden of zelfs langer niet gedoken? Wil je een snelle duikrefresh om je vaardigheden te controleren en bij te werken? ReActivate ™ is de perfecte manier om je duikvaardigheden en kennis bij te werken voordat je weer het water in gaat.

Informatie

Discover Local Diving

De Discover Local Diving sessions zijn voor ieder gebrevetteerde duiker en geeft je de kans om in plaatselijke wateren te duiken met ervaren PADI professionals.

Informatie

Rescue Diver

De Rescue Diver wordt omschreven als de meest gewaarde, uitdagende en fun cursus die je ooit zult doen. Duikers verbeteren hun duikvaardigheden en hun vertrouwen in het water enorm en ze breiden hun kennis uit voor het omgaan met en onder controle houden van problemen in het water.

Informatie

Master Scuba Diver

Sluit je aan bij de beste recreatieve duikers en leef het duikleven als een PADI Master Scuba Diver. De Master Scuba Diver rating plaatst je in een elite groep van gerespecteerde duikers die deze rating hebben verdiend door middel van veel ervaring en duikopleidingen.

Informatie

Specialties

Boat Diver, Cavern Diver, Coral Reef Conservation Diver, Deep Diver, Dive Against Debris, Digital Underwater Imaging, Drift Diver, Dry Suit Diver, Enriched Air Diver, Emergency Oxygen Provider, Equipment Specialist, Fish Identification, Gas Blender, Ice Diver, Multilevel Diver, Night Diver, Peak Performance Buoyancy Diver, Search & Recovery Diver, Self Reliant Diver, Sidemount Diver, Surface Maker Buoy, Underwater Naturalist, Underwater Navigator, Wreck Diver...

Informatie