Scuba Wild is trots een actieve 100%-partner te zijn van Project Aware. Elke duik die we maken is een Aware-duik en niet alleen door Project Aware financieel te ondersteunen, maar ook door het verhogen van het bewustzijn van studenten en door marketing in bedrijfsgebieden buiten het duiken.

Al onze studenten ontvangen vanzelfsprekend een Aware-versie van hun PADI-pasje voor hun aandeel in het beschermen van onze onderwaterwereld. Het werk dat we doen om onze omgeving te beschermen, zetten wij door in al onze duikcenters en wordt gedaan door het hele team, we houden het energieverbruik zo laag mogelijk, afval is bijna nul en we gebruiken geen wegwerpplastic in onze duikcenters.

We doen ieder weekend opruimacties, zowel op het land en als bij de kust / kustlijn en we zoeken vrijwilligers die zich bij ons aansluiten om het afval op te ruimen en de omgeving te verbeteren. We zien je graag op een of meerdere van de volgende specialty-opleidingen tegen sterk gereduceerde prijzen:

AWARE Dive Against Debris
AWARE Shark Conservation
AWARE Turtle Conservation
AWARE Fish Identification
AWARE Coral Conservation

Als je het project wilt ondersteunen en je kunt tijd of financiële donaties doneren, bezoek dan hun website voor meer informatie - http://www.projectaware.org/