Scuba Wild Dive Center biedt het beste in opleidingen, van nieuwe duiker tot gevorderden, Pro en speciale duiken zoals Cave, Mine en Rebreathers. We zijn een erkend PADI 5 * Instructor Development Center, en een PADI TecRec Center, we richten ons ook op TDI, IANTD training in Tec, Cave en Rebreather. We leiden duikers op van alle organisaties en clubs tot betere, veiligere en meer complete duikers die op veel meer verschillende manieren van de onderwaterwereld kunnen genieten. Jij en jouw veiligheid, plezier en opleiding zijn onze prioriteit en passie - niet alleen een baan, het is een levensstijl, je zult je als familie voelen met ons hele team en duikers.

We geven onze opleidingen vanuit onze duikcentra in Nederland, Schotland en Gozo (Malta) samen met partneractiviteiten in Frankrijk. We bieden de flexibiliteit voor mensen om te leren duiken, te blijven duiken of nieuwe delen van onze onderwaterwereld over de hele wereld te ontdekken.

We zijn ook het leverancier- en servicecentrum van erkende topmerken voor duikuitrusting en worden ondersteund door een team met jarenlange ervaring en expertise.

Scuba Wild is ook een volledig uitgerust verkoop- en servicecentrum voor Bare, Tusa, Aqualung, Apeks, Sea & Sea, SeaLife, Scubapro, Ursuit en Suunto. Informeer naar de mogelijkheden voor apparatuur voor je duikuitrusting, snelle en hoogwaardige service van je duikuitrusting en inspectie van je duikflessen.