Dive Team

Dive team is opgericht door duikers voor duikers. Ongeacht de organisatie of de club waar je je opleiding hebt gevolgd en heeft gecertificeerd, wij zorgen voor al je duikplezier. We focussen ons op plezier en verkenning, maar ook jouw veiligheid en bescherming van de onderwaterwereld staan centraal.

We volgen richtlijnen voor duiken die over de hele wereld zijn ontwikkeld, wat betekent dat alle clubevenementen minimaal 3 professionele leden hebben om alle duikers te helpen bij het plannen, leiden en begeleiden van alle aspecten van de dag. We nemen het zeer serieus om te volgen wie er in het water zitten, dus tijdens een duik zullen we altijd twee teamleden aan de kant hebben om te zorgen voor ieders veiligheid.

Deze teamleden zijn ook volledig getraind in het redden van duikers, noodhulp en zijn O2-providers in het geval van problemen in of uit het water.

Vanwege deze procedures maken we duikstekken toegankelijk voor alle duikers, ongeacht het ervaringsniveau en de certificering. Wij staan duikers toe om de duikstekken binnen hun certificeringsniveau en persoonlijk comfortniveau te ervaren en plezier te hebben op een veilige manier.Evenals de wekelijkse clubduiken, doen we duiktrips en workshops over duikvaardigheden, informatie en educatie.

De duiktrips gaan meestal naar speciale locaties iets verder weg, zoals Duitsland, België, bootduiken op de Noordzee en Malta / Verenigd Koninkrijk. Alle leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze trips en we helpen met reis- en materiaalvereisten.

Workshops omvatten bijvoorbeeld informatie over duikuitrusting, onderhoud, training, tec diving en nog veel meer. We geven deze vanuit het duikcenter en de in-wateractiviteiten in een verscheidenheid aan zwembaden die we gebruiken.

Natuurlijk bieden we gemakkelijke toegang tot trainingen met ons gelieerde duikcenter Scuba Wild, die geweldige opleidingen biedt van PADI, TDI en IANTD over verschillende onderwerpen en op verschillende duikniveaus.

Leden kunnen profiteren van onze club- en duikavonden op woensdag- en donderdagavond van 18.30 tot 21.00 uur, waarom kom je niet langs en geniet van een kopje koffie, de laatste nieuwtjes bespreken of zelfs de volgende duiken plannen. Alle leden vullen hun tanks ook gratis tijdens clubduiken en krijgen korting op huur, uitrusting en cursussen aangeboden door Scuba Wild.

Het lidmaatschap is € 25 voor de eerste drie maanden en dan € 10 per maand zonder minimum- of maximumduur. Van de lidmaatschapskosten gaat 40% naar het runnen van de club en 60% naar Project Aware en SeeFirst.